Over LexSound

Wat ooit begon met het draaien van plaatjes op schoolfeesten, musicals & familiefeestjes in de jaren '80, is uitgegroeid tot een activiteit waarbij we het verzorgen van complete licht- & geluidsinstallaties incl. ondersteuning kunnen uitvoeren. Iets uit de hand gelopen? We zijn er trots op!

Ik weet nog goed dat we 'vroeger' van aula naar aula trokken met kisten vol platen, later cd's, en waar we live de muziek aan elkaar draaiden. Met een beetje geluk was er de nodige verlichting en natuurljk mochten één of twee mistmachines niet ontbreken. De achterdeur was onze ingang en echt heel veel tijd om onze zaken op te bouwen en in te regelen was er vaak niet. Maar op al onze evenementen stond er een ding centraal en dat was iedereen uit zijn dak mocht gaan!

In de jaren die volgden wisten steeds meer mensen ons te vinden, de gelegenheid werd steeds persoonlijker, de locatie steeds sfeervoller & het publiek steeds kritischer. Daarom zijn we er trots op dat we dus al meer dan 30 jaar ons plekje hebben en behouden en daar doen we hard ons best voor. We hebben natuurlijk de grote overgang meegemaakt van cd's naar digitale muziek, de vele hippe muziekstijlen die zo snel veranderen als het weer en natuurlijk social media waar iedereen kan vertellen hoe tof ze hebben hebben op 'jouw feessie'. Het voelt stiekem als werken in een pretpark: het is vaak hard werken maar je mag iedereen blij maken!

Ook onze opdrachtgevers komen met steeds uitgebreidere wensen en dat heeft er voor gezorgd dat we onze kennis en vaardigheden hebben moeten uitbreiden. We verzorgen niet alleen muziek maar leveren ook een complete lichtshow bij het event. We gebruiken hiervoor materialen van de beste merken. Zoals gezegd zijn de locaties ook steeds extravaganter geworden. Van een grote feesttent op het Oktoberfest tot de feestzaal van Nederlands oudste hotel (Hotel De Draak) en een monumentale hal van een schouwburg... we draaien er onze hand niet meer voor om. Doen we dan geen feesten & partijen meer? Jazeker wel! Hier liggen onze roots en daar zijn we trots.

De andere kant van onze business is waar we de laatste 15 jaar echt in ontwikkeld zijn. Soms gaat dit in samenwerking met partners uit de branche. Dit zorgt ervoor dat we elkaar door en door kennen en dat is te merken aan het resultaat.

Ik ben Alex, het gezicht achter LexSound. Je kunt me per mail of telefonisch bereiken en ik sta graag voor je klaar.